SpinAwards 2006

spinawards2006

De SpinAwards zijn dé prijzen in Nederland voor creativiteit in interactieve communicatie. Donderdag waren de presentaties van de genomineerde cases: een kijkje in de keuken van 32 van de meest aansprekende interactieve cases van het afgelopen jaar.

Leuk om te zien wie waar me bezig is, contacten te leggen en te houden en je te vergapen aan mooie creatieve vondsten, maar ook: struikelen over de creabeabusinessjargonbingo (alles is ‘viral‘ en ‘crossmediaal‘, maakt gebruik van free publicity op ‘weblogs‘, is gekoppeld aan een ‘event‘ of in ieder geval een ‘mysterie‘ of ‘experience‘), schrikken van het beperkte aantal resultaatmetingen dat wordt gedaan en schrikken van de kwaliteit van presentaties van de top van de Nederlandse interactieve industrie.Maar daarover allemaal later meer.

In de loop van vandaag zal ik mijn verslag van de dag en de diverse sessies posten:

  • Beste online campagne
  • Beste mobiele concept
  • Beste website concept
  • Beste crossmedia campagne
  • Beste vrije interactieve concept
  • Beste gaming concep
De awards waren ook via een Live stream te bekijken. Helaas heb ik zelf geen foto’s kunnen maken, maar de komende dagen zal ik de verwijzingen naar de diverse foto-sites proberen bij te houden.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like