Hyves & Marketinginspanningen (H&M)?

De hyve (zeg maar interessegroep) van Hennes & Maurits is met 17823 leden *by far* de grootste. Al die bijna 18000 personen hebben zich positief uitgesproken over het merk. Waarom doe je daar niks mee als H&M? Waarom betrek je ze niet meer bij het merk, beloon je actieve leden, wakker je discussies aan, bied je extra’s? Hyves kost een schijntje (zeker, vergeleken met de dure commercials, abri’s en samenwerkingen met McCartney’s en Lagerfelds van deze wereld) om een échte connectie te maken met de mensen die echt van je merk houden. Biedt ze tools om die liefde voor je merk te uiten … *zucht* …
Hetzelfde geldt voor de gigantische Hockey-hyve. Waarom wordt daar niks me gedaan door de Nederlandse Hockeybond, bijvoorbeeld deze week in combinatie met de Nationale Sportweek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like