HBO Stagiair gezocht: Online Marketing Amsterdam RAI

Amsterdam RAIAmsterdam RAI zoekt een drietal online marketing stagaires per augustus/september 2007 (online campagnes en e-mailmarketing / beurswebsites en content / databasemarketing en bezoekersregistratie). Een erg leuke club met een nieuw enthousiast marketingteam (o.a. Hans van der Meulen en Jan-Willem Stoop) dat momenteel hard timmert aan het omvormen van de RAI naar een indrukwekkende online marketingmachine.

De stagiaire maakt deel uit van de afdeling Online Marketing van RAI Exhibitions (onderdeel van de Amsterdam RAI). Als medewerker voor het loket e-mail marketing en online campagnes (afdeling Online Marketing) ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en ontwikkelen van (content voor) de verschillende beurs e-mailings, salesmailings naar exposanten en online campagnes. Je werkt samen met en legt verantwoording af aan de Projectmanager Online Marketing. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van e-mailings en online campagnes. Je bent in staat de werkzaamheden zeer goed te managen en te plannen. Je weet onze doelgroep te bereiken met de juiste toon en stijl en draagt zorg voor de ontwikkeling van templates en past eventueel de processen aan. In deze functie zorg je voor opmaak en publicatie. Zonodig genereer je zelfstandig en pro-actief voorstellen voor de optimalisatie en verbetering. Toewijzing van taken en verantwoordelijkheden is verder ook afhankelijk van de persoonlijke expertise en kwaliteiten en de stageopdracht van de opleiding. Daarnaast bieden we een aantal mogelijkheden om een inhoudelijk interessante afstudeer-opdracht aan de stage te koppelen.

Functie-/opleidingseisen

  • HBO-werk- en denkniveau
  • (Online-) marketing & communicatie opleiding
  • Uitstekende kennis Nederlandse taal (schrijven en spreken)
  • Goede kennis Engels (spreken en schrijven), kennis extra taal strekt tot aanbeveling
  • Kennis van (X)HTML, Photoshop, Flash en Dreamweaver zijn een pré
  • Uitstekende mondeling en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte instelling
  • Enthousiast, creatief, actief en initiatiefrijk persoon, die zowel zelfstandig als in teamverband prima kan functioneren

Meer informatie of interesse? Stuur e-mail naar Jan-Willem Stoop op j.stoop@rai.nl.

2 comments
  1. Ja da’s mooi. Kunnen deze stagiaires misschien ook meteen meedenken met de sinds maandagavond 18 juni bij het NIMA (Nederlands Instituut voor de Marketing) gepresenteerde nieuwe Vakgroepering ‘Online Marketing’. (Zie ook: http://www.nima.nl/R&G's ).
    Daar in het voorgestelde bestuur participeert de RAI ook mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Inhakers

De Oranje Koorts is een Oranje Epidemie geworden en we zijn nog niet eens echt begonnen. We zien teveel slechte inhakers en we moeten nog zo'n 3 weken tot het WK. Tijd voor een blik op wat inhakers-power, met dank aan Gonnie Spijkstra:
heineken-vaderdag

Nationale Marketing Strijd
Yes! I want to learn more

Hoe bepaal je het grootste marketingtalent van het jaar?

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…