Droomtransfer: Yme Bosma naar Hyves

Yme Bosma verhuist per 1 september van MediaRepublic/Eccky naar Hyves om daar Hyves’ equivalent van “Opperhoofd Leuke Dingen Doen” te worden, Manager Business Development & Partnerships (zie ook Adfoblog):
“Raymond en Floris kwam ik ruim 2 jaar geleden tegen en dat klikte direct. Zij deden waar ik over schreef. Logischerwijs brak het moment van ‘geen woorden, maar daden’ een keer aan. Hyves heeft in Nederland nu bijna 3 miljoen leden die hun onderlinge relaties vastgelegd hebben. Een unieke verzameling gegevens waarmee op vele manieren waarde gecreërd kan worden, zowel voor Hyves, Hyvers, als partners van Hyves.”

Persoonlijk beschouw ik Yme als een van de absolute voorlopers en guru’s op het gebied van Social Media in Nederland. Het lezen van zijn blog en occasionele ontmoetingen hebben me enorm veel bijgebracht (en niet alleen hoe je moet fotobloggen). Yme werkte de afgelopen tijd al aan de ontwikkeling van de langverwachte Hyves API, en de verwachtingen zijn wat mij betreft nu wel hooggespannen 🙂

Een geweldige winst kortom voor Hyves, de fanatieke Hyvers en Yme zelf. Ik wens het Hyves team en Yme dan ook erg veel succes samen!

4 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like